skip to Main Content

Handen uit de mouwen 17-02-2018

Beste Vrijwilliger,

We mochten weer aan de slag en daar is dankbaar gebruik van gemaakt. Er is riet geruimd, de baggereilanden zijn gevlakt en het terras is gebruiksklaar. Het was mooi weer dus we konden volop aan het werk. Minpuntje was dat de VZ1 ons in de steek liet, daarom met de VZ2 verder gewerkt. In de afgelopen weken zijn vrijwilligers bezig geweest de VZ4 vaarklaar te maken en dat is gelukt. Met de VZ4 kunnen we nu veilig de grote trekker van eiland naar eiland vervoeren. De VZ4 heeft een oppervlakte van 33m2 en een 2 cilinder Lister aan boord.

De kleine trekkerschuit VZ3 wordt op dit moment opgeknapt en de motor wordt gereviseerd. Intussen hebben we ook de Ferri maaiarm op de nieuwe trekker gemonteerd. De problemen met de Kopple zijn opgelost door de dubbellucht verbreders met 5 cm te laten verlengen zodat de wielen niet meer tegen elkaar aan zitten en daardoor beter schoon te maken zijn.

Let op: In verband met het NL doet weekend willen wij voor een keer de derde zaterdag inruilen voor de 2e zaterdag! Dus de volgende handen uit de mouwen dag is 10 maart! Noteer dat in je agenda s.v.p.

Tot ziens, Peter Wouda

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top