skip to Main Content

Handen uit de mouwen 18-08-2018

Beste Vrijwilliger,

Het was weer een mooie dag om diverse klussen uit te voeren bij Veldzorg.

Mike Olmberg heeft de keuken onder handen genomen en alle kastjes schoon gemaakt. Dit was hard nodig.

Gerben Bak en Jan Keizer hebben de Agria 1600 verder afgebouwd, helaas zat er oude benzine in zodat de motor niet wilde aanslaan. Ook hebben ze de VZ1 gerepareerd die niet meer wilde afslaan. Daarvoor moest het stopsysteem opnieuw worden afgesteld. Ook bleek het koelsysteem te lekken en moest een nieuwe pakking geplaatst worden.

Harry Langendijk heeft zich ontfermd over een nieuw ophangsysteem voor het tuingereedschap. Het resultaat is een overzichtelijk systeem waarbij het gereedschap goed te vinden is.

Verder is er weer de nodige schoonmaakwerkzaamheden in het gebouw verricht door Peter Wouda.

Uiteraard zijn er ook weer mannen het veld in gegaan. Mike, Andre, Henk en Peter hebben het onkruid op de rabarber eilanden aangepakt. Stefan heeft intussen de nieuwe klepelmaaier uitgeprobeerd en kwam tot de conclusie dat het riet te hoog was om goed te kunnen maaien.

Heel hartelijk dank voor jullie inzet en wij hopen jullie weer te ontmoeten op 15 september a.s.

Met vriendelijke groet,

Peter Wouda Vrijwilligers coördinator Veldzorg. Dorpsstraat 86, 1721 BM Broek op Langedijk www.oosterdel.nl techniek@oosterdel.nl

Openstaande vacature Stichting Veldzorg is op zoek naar een vrijwilligers coördinator. Heb je interesse voor deze functie of ken je iemand in je netwerk die daarvoor geschikt is, meldt dit dan aan het bestuur of mail naar voorzitter@oosterdel.nl

In de bijlage de uitleg.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top