skip to Main Content

Nacht van de Nacht bij Veldzorg

Dit jaar organiseert Langedijk4GlobalGoals op zaterdag 30 oktober weer de Nacht van de Nacht. Bij dit evenement overheerst het donker en gaat het licht op veel plaatsen uit. Daarmee wordt gewezen op de vaak voorkomende lichtvervuiling.

In Langedijk kunnen bezoekers op zaterdag 30 oktober, de nacht waarin de zomertijd overgaat naar wintertijd, vanaf 19.00 uur terecht bij Veldzorg aan de Dorpsstraat 86 in Broek op Langedijk. Daar wacht hen een afwisselend programma.

Spannend en leerzaam

Nachtelijke uren zijn niet eng, maar juist spannend en leerzaam. Niet alleen voor volwassenen, ook voor kinderen. Daar is het programma mede op gebaseerd. Om 19.00 uur gaan de deuren open, na een korte uitleg start het programma dat tot 21.30 uur duurt.

Let op het weer

Deelnemers moeten rekening houden met het weer en de omstandigheden. Draag dus stevige schoenen en eventueel warme (regen)kleding en neem ook een zaklantaarn mee. Bij heel slecht weer en (kans op ) onweer vervallen de wandel- en vaartochten.

Vooraf aanmelden

Vooraf aanmelden is nodig omdat het aantal plaatsen op de boten beperkt is. De toegang is gratis, net als het kopje koffie of thee bij de ontvangst. Een vrijwillige bijdrage wordt echter op prijs gesteld. Houd ook rekening met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Bij Veldzorg kunt u niet parkeren, zie voor parkeergelegenheid de website www.veldzorg.nl. Het advies is: kom met de fiets!

Aanmelden kan tot donderdag 28 oktober via info@langedijk4gg.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top