skip to Main Content

RABO ClubSupport 2020

Stichting Veldzorg Oosterdel neemt ook dit jaar weer deel aan de actie van de Rabobank om verenigingen en stichtingen in onze regio financieel een steuntje in de rug te geven: RABO CLUBSUPPORT. De afgelopen jaren heeft Veldzorg veel stemmen van mensen in de omgeving gekregen. We hebben een mooi bedrag mogen ontvangen en daar zijn we erg blij mee.

Veel mensen rond Veldzorg doen hun bankzaken bij de Rabobank en zij zijn allemaal ook nu weer in de gelegenheid om tijdens deze Clubsupport een aantal stemmen uit te brengen. Wat zou het geweldig zijn als een aantal van die stemmen aan Veldzorg zouden worden gegeven.
Vanaf maandag 5 oktober tot en met zondag 25 oktober 2020 mag er weer gestemd worden. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter de opbrengst zal zijn.

En waar is de opbrengst voor bestemd?
Zoals je inmiddels wel weet ondermijnt de Amerikaanse rivierkreeft  de oevers van de eilanden, waardoor deze op termijn afkalven. Vangen helpt nauwelijks en is aan strenge regels gebonden. Daarom zijn er plannen voor een natuurlijke beschoeiing in combinatie met rietkragen. Die moeten er voor zorgen dat de kreeften geen holen meer kunnen graven in de zwakke oevers. De kosten van deze voorzieningen zijn fors. Door middel van deze actie wordt de stichting financieel geholpen om voorzieningen te treffen die dit unieke landschap behouden.

Meer info over de RABO Clubsupport kan je lezen door HIER te klikken.

Doe je wel je bankzaken bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid, doe dat dan heel snel. Dat kan je doen door HIER te klikken en je dan vrij eenvoudig te registreren.

We willen allen die Veldzorg willen steunen bij voorbaat al heel hartelijk bedanken voor hun stemmen!!!!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top