skip to Main Content

Wie wil er nu een molen in het Oosterdel?

Wij, het bestuur van stichting Veldzorg Oosterdel. Daarom doen we dit jaar weer mee aan de  Rabo clubkas campagne. Vorig jaar spaarden we voor een weidemolen. Die hebben we, dankzij de clubkasactie in 2018 én een bijdrage van bouwbedrijf De Geus, inmiddels aangeschaft. Nu moet die molen nog geplaatst worden. Daar gaan we ons dit jaar sterk voor maken.

De opbrengst van de clubkascampagne 2019 willen we besteden aan de fundatie van de molen en de benodigde pijpleidingen. Op die manier kunnen we enkele akkers vernatten. Daarmee maken we een deel van het Oosterdelgebied geschikt voor weidevogels. Het uiteindelijke doel is diverse soorten, waaronder de waterral, tureluur, grutto en baardman, weer terug te brengen in het gebied.

 

Leden van Rabobank Alkmaar e.o. krijgen op 23 april een stemkaart in de bus. Daarmee kunnen ze tot en met 24 mei hun stem uitbrengen. Ieder lid ontvangt 5 te verdelen stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage van de Rabobank. Stem dus ons en wijs ook uw familie, vrienden, buren en bekenden op deze actie. Want een molen in het Oosterdelgebied, dat willen we toch allemaal?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top